Logo One Planet

Secrets of the Sea

Filmduur 45 minuten

Taal Nederlands

Ingesproken door Roos Eijmers

Thema's Natuur, Dieren, Zee

Deze film wordt koepelvullend vertoond.

Wij adviseren ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film geschikt/leuk is voor hun kinderen.

Bekijk trailer

Klaar voor een ontdekkingstocht onderwater? Duik mee! Museon-Omniversum presenteert nu Secrets of the Sea, een nieuwe en adembenemende grootbeeldfilm, verteld door Roos Eijmers.

Vreemde spectaculaire en schattige wezens
Het enorme koepelscherm van Museon-Omniversum verandert in een groot, exotisch onderwaterparadijs. Hier leven enkele van de vreemdste en meest spectaculaire wezens van de oceaan. Van schattige dwergzeepaardjes en slimme inktvissen tot mantaroggen, tijgerhaaien en een kokosnootoctopus. Je komt oog in oog met een verbazingwekkende reeks mariene wezens, die je nog nooit eerder zag. Secrets of the Sea toont de fascinerende manieren waarop de zeedieren met elkaar en hun omgeving omgaan. Veel zeedieren zijn van elkaar afhankelijk om te overleven en deze film maakt duidelijk hoe belangrijk de mariene biodiversiteit is om onze oceanen gezond te houden.

Wonderen en mysteries
Secrets of the Sea is gefilmd in de Filippijnen, Mexico, Tahiti, Indonesië, Palau, Hawaii, Californië en andere locaties, en met meer dan 70 verschillende mariene soorten, onthult de film de vele wonderen en mysteries van de oceaanwereld en toont het het cruciale belang van mariene biodiversiteit om onze oceanen gezond te houden. Bekijk het op Nederlands grootste scherm!


Voor ouders: De eerste scene van Secrets of the Sea kan door jonge kinderen als (erg) spannend worden ervaren. In deze scene jagen roofvissen op prooidieren jagen, begeleid door spannende muziek. Na deze scene verandert de sfeer echter en focust de film juist op de samenwerking van de bewoners van de zee.Onze bezoekers waarderen deze film met een 8,1!

  • Hamerhaai uit Secrets of the Sea
  • Snoekslijmvis uit Secrets of the Sea
  • Zeekoe uit Secrets of the Sea
  • Meervallen uit Secrets of the Sea

Bestel tickets voor deze film

Woensdag 26 juni, 13:00 uur
Alleen in combinatie met museumbezoek

Bestel direct

Woensdag 26 juni, 15:00 uur
Alleen in combinatie met museumbezoek

Bestel direct

Donderdag 27 juni, 12:00 uur
Alleen in combinatie met museumbezoek

Bestel direct

Donderdag 27 juni, 16:00 uur
Alleen in combinatie met museumbezoek

Bestel direct

Vrijdag 28 juni, 14:00 uur
Alleen in combinatie met museumbezoek

Bestel direct
Toon alle data