Logo One Planet

God, Science and our Search for Meaning

Filmduur 45 minuten

Taal Engels

Ingesproken door Dan Brown

Thema's Wetenschap, Filosofie, Religie

Deze film wordt koepelvullend vertoond.

Wij adviseren ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film geschikt/leuk is voor hun kinderen.

Bekijk trailer

Dompel jezelf onder in wetenschap en religie om de oudste vragen van de wereld betekenis te geven. Een filosofische film waarin we zoeken naar een diepere betekenis van het leven door de ogen van wetenschap en religie.

Sinds het begin der tijden heeft de mensheid naar de hemel gekeken op zoek naar betekenis. Zelfs vandaag de dag inspireren de mysteries van het universum veel van onze meest diepgaande vragen: Wie zijn wij? Waarom zijn we hier? Hoe is dit allemaal ontstaan?

Mensen hebben lange tijd naar antwoorden op deze grote vragen gezocht door de lenzen van religie en wetenschap – twee heel verschillende disciplines die hetzelfde verhaal proberen te vertellen.

God, Science and our Search for Meaning is een unieke planetariumshow die de oudste vragen van de mensheid onderzoekt, opwindende nieuwe mogelijkheden biedt en de verrassende wisselwerking onthult tussen wetenschap en religie terwijl ze er allebei naar streven onze diepste mysteries te verduidelijken.

Geschreven en verteld door de internationale bestsellerauteur Dan Brown en geproduceerd door het Museum of Science, Boston.

De full dome film is vanaf 2 mei 2024 alleen in Museon-Omniversum te zien in de originele, Engelstalige versie (geen ondertiteling). 

In het voorprogramma van God, Science and our Search for Meaning draait de Fulldome film Fractal Time van kunstenaar Julius Horsthuis. Deze 11 minuten durende film is een ontdekkingsreis door “fractal realities”, werelden ontworpen vanuit wiskundige berekeningen. Laat je meevoeren door dit nieuwe universum dat de verbeelding te boven gaat. Kijk hier de trailer voor deze short film.

Dan Brown over God, Science and our Search for Meaning:

Bestel tickets voor deze film

Vrijdag 28 juni, 19:30 uur

Bestel direct

Zaterdag 29 juni, 19:00 uur

Bestel direct

Zondag 30 juni, 19:00 uur

Bestel direct

Donderdag 4 juli, 19:00 uur

Bestel direct

Zondag 7 juli, 19:00 uur

Bestel direct
Toon alle data