Logo One Planet

Dome

Unieke filmbeleving op het grootbeeldscherm

Stap binnen in de Dome, waar je wordt getrakteerd op een ongeëvenaarde filmervaring. Verwonder je over de schoonheid van onze planneet op het gigagrote koepelscherm. Onze Dome is het grootste koepeltheater van de Benelux en uniek in Europa. Met het sublieme geluid en scherpe beeld wordt elke film een intens en meeslepend avontuur.

Overdag...

Ga mee op reis rond de wereld! Beleef cultuur en natuur. Van de Serengeti en naar Antarctica en van de Alpen naar de diepzee.

... en in de avond!

Cultuur, natuur en wetenschap: ook in de avond beleef je unieke grootbeeldfilms op mega formaat! Of bekijk muziek- en natuurdocumentaires op cinemaformaat. Beleef live uitzendingen van opera- en balletvoorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen. Of ga mee op reis voorbij de sterren met spectaculaire planetariumshows en lezingen door sterrenkundigen.

De prijzen voor avondvoorstellingen variëren per voorstelling. Let op: heb je een kortingskaart? Voor de avondvoorstellingen geldt alleen de VriendenLoterij VIP-kaart, andere kortingspassen niet.